Termelés

Vállalatunk a műanyag fröccsöntés, és hőre keményedő műanyag préselés területén jelentős szakmai tudással és több évtizedes tapasztalattal rendelkezik.

Jelenleg két üzemcsarnokunkban összesen 31 db fröccsgépen zajlik a gyártás melyekből 3 db az igényeknek megfelelően hőre keményedő fröccsöntésre is alkalmas. Gépeink záróereje 250-8000 kN a maximálisan előállítható fröccs súly pedig 3500 g.

Gépparkunk főként Engel gépekből áll, de rendelkezünk néhány Battenfeld és egyéb típusú fröccsgéppel is. Géppark jelentős része Engel és Wittmann típusú robottal felszerelt.

Présüzemünkben összesen 7 db 600-2500 kN záróerejű présgépen van lehetőségünk a présporok, SMC és BMC gyanták feldolgozására. Ezen kívül rendelkezünk még egy 1280x800-as asztalméretű vákuumformázó géppel amin 0,1-6 mm-es lemezek dolgozhatók fel. A fentieken túlmenően vannak még tamponnyomó és hottprégelő gépeink, valamint erre kialakított részlegünkben magas színvonalon tudjuk vállalni műanyag alkatrészek vizes és oldószeres bázisú festését.